Wednesday, 5 December 2012

Check this out (The Smurf Village-game)

Hallo.sopranonino aspalagusta ahah bahasa apekah itu ? *kerut dahi*

Harini kema nak tunjukkan korang satu game yang agak best lah jugak.Sebenarnya dah lama dah game ni tapi kema saje baru nak post hehe.Tengok title kat atas tu "The Smurf village".Gila gempak game ni.Game ni same je macam cerita the smurf.Berkaitan dengan alam semula jadi.Dalam game ni kita kene mengarahkan the smurf tersebut untuk melakukan tugas seperti bercucuk tanam,buat rumah dan sebagainya bagi membina satu kampung yang maju ahah..

                                      Ni haa dia game yang aku cakapkan :) silalah cuba
                                      phew~ letih kot berkerja siang malam

                                         woi pehal duk relax tu ? *pause ni tuan* oh hehe

Sekian saja post kema pasal game The smurf village ni.Selamat mencuba ye kawan kawan
Perisian game ni boleh dimainkan oleh Android so jangan pening pening nak cari phone mahal atau tab mahal semata mata nak main game ni :)

Tha's all for now.C'ya dada

3 comments:

  1. Already Follow.. will you follme back?? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for followin me.Yes I will follow you

      Delete